TiskárnaChytře.cz / Blog / vše / Repasovaná tiskárna - ano nebo ne?

Repasovaná tiskárna - ano nebo ne?

Pořízení repasované tiskárny je ideální v případě, že nechcete nebo nemůžete investovat do nového zařízení, ale potřebujete kvalitní tiskárnu, která bude plnohodnotně plnit všechny tiskové úlohy.

Přemýšlíte nad tím, zda je investice do repasované tiskárny vhodná a zda to nejsou jen vyhozené peníze? Dá se spolehnout na bazar tiskáren, který toto zboží nabízí? A co vlastně znamená, když je tiskárna repasovaná?

Co to znamená, když je tiskárna repasovaná?

Repasované multifunkční tiskárny lze popsat jako levné tiskárny, které jsou zkontrolované a plně funkční. Tyto tiskárny již byly používány v rámci pronájmu tiskáren ve firmách, kdy tyto firmy obměnili tisková zařízení za nová a starší modely tiskáren se tím pádem dostaly do výprodeje.

Bazar tiskáren tato zařízení důkladně zkontroluje, vyzkouší, případně vymění potřebné díly, takže do výprodeje jde jen plně funkční kancelářská technika. Díky tomu můžete mít i vysoce kvalitní zařízení za zlomek jeho pořizovací ceny.

5 důvodů, proč investovat do repasované tiskárny

Nižší pořizovací cena: Repasované tiskárny jsou výrazně levnější než nové. Můžete tak ušetřit značné množství peněz, aniž byste museli slevit z kvality a výkonu.

Ekologická volba: Koupí repasované tiskárny přispíváte ke snížení elektronického odpadu. Místo toho, aby tiskárna skončila na skládce, je repasována a znovu použita, což snižuje negativní dopad na životní prostředí.

Spolehlivost a kvalita: Repasované tiskárny jsou odborně zkontrolovány, opraveny a otestovány, aby splňovaly vysoké standardy. Často jsou v nich vyměněny opotřebované díly, což zaručuje, že fungují spolehlivě a srovnatelně s novými modely.

Dostupnost vyšších modelů: Repasované tiskárny umožňují za nižší cenu získat kvalitnější a výkonnější model, který by byl jako nový příliš drahý. To vám umožní využívat pokročilé funkce za výhodnou cenu.

Záruka a podpora: I u repasovaných tiskáren často můžete využít záruku a technickou podporu. Díky tomu máte jistotu, že v případě jakéhokoliv problému získáte potřebnou pomoc, podobně jako u nové tiskárny.

Galerie

Tomados

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.