TiskárnaChytře.cz / Blog / vše / Jak na připojení tiskárny k WiFi síti

Jak na připojení tiskárny k WiFi síti

Dnes už se k WiFi připojuje kdeco a tiskárny nejsou žádnou výjimkou. Bezdrátový přenos dat je velmi pohodlný a rychlý, nejste omezeni kabely a tisknout můžete z mnoha zařízení, nejen z PC, ale třeba i z tabletu nebo mobilu. Pokud se chystáte na pořízení moderní tiskárny, která umožňuje bezdrátový tisk dokumentů, je dobré vědět, jak tiskárnu k WiFi síti připojit.

Jak připojit tiskárnu v několika krocích

  1. Zkontrolujte stav tiskárny, náplně v tonerech, připravte si papíry.

  2. Nainstalujte ovladače (aplikace sloužící pro propojení počítače s tiskárnou). Starší tiskárny měly ovladače na CD, dnes už je lze stáhnout ze stránek výrobců.

  3. V průběhu instalace zvolte typ připojení - v nabídce bývá volba přes kabel (USB) nebo bezdrátově (WiFi). Po vyhledání dostupných sítí vyberte tu, přes kterou se chcete připojit a přes kterou je připojen i PC.

  4. Po dokončení instalace už je tiskárna připravena k tisku. Při každém dalším zapnutí se bude již automaticky připojovat bezdrátově.

Zkuste to jinak - pronájem tiskáren s profi poradenstvím

Jste na techniku antitalenti a bojíte se jakéhokoli nastavování? Chytrou možností je využít služby pronájem tiskáren, který vás zbaví řady starostí. Tiskárnu získáte bez nutnosti počáteční investice, vyberete si pronájem multifunkčního zařízení, které bude splňovat vaše požadavky, ušetříte až 50 % nákladů za tisk (oproti koupi klasické laserové tiskárny), tiskárnu vám dovezou až na místo a v rámci pronájmu můžete využít i profesionální poradenství, kdy si můžete nechat poradit s připojením tiskárny.

Využít tuto službu můžete v rámci celé ČR - pronájem tiskáren Praha, Brno atd. je dostupný každému. Dlouhodobý pronájem tiskáren je praktický ve všech směrech.

Galerie

Jak na připojení tiskárny k WiFi síti


Další články:

Máte zájem o pronájem tiskárny?

Chcete navrhnout ideální řešení pro vaši firmu?
Zajímá vás cena pronájmu multifunkční tiskárny?
Nebo se jen potřebujete zeptat na něco ohledně zapůjčení tiskárny?
Napište nám prostřednictvím formuláře vpravo.
Nebo na mail info@tiskarnachytre.cz, případně volejte +420 603 811 125.

Nájem tiskárny vyřešíme rychle, abyste mohli tisknout co nejdříve.